Opulence Films

Het is onze passie om krachtige content op een indrukwekkende en treffende manier in de wereld te zetten. Packed met een constante nieuwsgierigheid pushen we onszelf om jouw publiek met blijvende indrukken achter te laten en zijn we niet bang om de grenzen van de verbeelding te verleggen. We tillen jouw idee graag naar een next level. Samen. Simpel of complex. Het liefst met zoveel mogelijk production value en pakkende inhoud.

Team members

Sem

Co-founder

Steve

Co-Founder

800x600

PRE-PRODUCTIE

Nieuwsgierigheid is bij ons een constante factor. We verkennen graag nieuwe perspectieven om tailored verhaallijnen te creëren. Altijd doelgericht, detaillistisch en met een flinke dosis daverende creativiteit. Ervan uitgaande dat elk idee start met een goed gesprek.

800x600

PRODUCTIE

Met een vast netwerk aan creatives & tech ninja’s hebben we altijd de juiste mensen in huis. Elk detail wordt aandachtig bestudeerd om ervoor te zorgen dat jouw verhaal naadloos samenvalt. We overtreffen daarin graag je verwachtingen. Samenwerken is voor ons de sleutel tot succes. 

800x600

POST-PRODUCTIE

Alles komt samen in de post-productiefase. Hier brengen we verhalen tot leven via een bewerkingsproces dat prachtig vormgegeven inhoud oplevert. Frame voor frame zorgen we ervoor dat jouw unieke verhaal straks gedeeld kan worden. Crafted to perfection.